luni, 25 iunie 2012

Ciorba radauteana

Ingrediente:
- 1 pastarnac
- 1 telina
- 2-3 morcovi
- 1 ceapa
- 1-2 cartofi
- 2 galbenusuri
- 500 g smantana
- 1 piept de pui
- usturoi
- 4 litri de apa

Preparare:
Se pune pieptul de pui la fiert. In timpul fierberii, se spumuieste carnea.
Dupa ce a fiert se scoate carnea pe o farfurie. In zeama ramasa, se pun toate legumele (intregi) sa fiarba cca 45 de min. la foc mic.
Dupa ce au fiert legumele, se scot din ciorba, se piseaza si se amesteca cu pieptul de pui, taiat si el in bucatele.
Se pun din nou toate in ciorba si, se adauga cele 2 galbenusuri, care ulterior au fost amestecate cu cele 500 g ce smantana.
Se mai lasa la fiert inca 5-10 minute, dupa care la final se piseaza usturoiul si se pune in ciorba, impreuna cu condimente (sare, piper,marar etc.).
La servire, se poate prepara cu putin otet.
POFTA MARE!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu