luni, 25 iunie 2012

Inghetata de capsuni cu iaurt

Ingrediente : 
capsuni 500 g,iaurt 500 ml,zeama de lamaie,miere 2 linguri,zahar 180 g.

Mod de preparare :
Se pun capsunile in blender (poza1). Se mixeaza cateva secunde, se adauga fructoza (zaharul), mierea si zeama de lamaie (poza 2).
Compozitia se mixeaza pana se obtine un pireu fin (poza 3). Se adauga iaurtul si se mixeaza inca 10-20 de secunde (poza 4). Se pregateste aparatul de inghetata al carui recipient a stat la congelator cel putin 24 de ore. Dupa pornirea aparatului se toarna amestecul cu grija (poza 6).
In aproximativ 10-15 minute inghetata se solidifica (poza 6 si 7). Inghetata se pune intr-o caserola si se tine la congelator pana in momentul in care va fi consumata (poza 8).
Sursa si poze la : www.retetecalamama.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu