miercuri, 20 iunie 2012

Pandispan cu visine

Ingrediente :
 5 oua
150 g zahar
125 g faina
coaja de la o lamaie
1 plic zahar vanilat
visine fara samburi

Mod de preparare :
  1. Bateti galbenusurile cu putina sare si zaharul pana cand se formeaza o crema.
  2. Adaugati apoi faina, zahar vanilat si coaja rasa de lamaie si amestecati bine pana cand totul s-a incorporat.
  3. La final amestecati galbenusurile cu albusurile batute separat spuma. Ungeti o tava cu unt si tapetati-o cu faina si turnati compozitia in tava .
  4. Visinele spalate si lasate la scurs le presarati in tava.
  5. Daca vreti ca acestea sa ramana spre suprafara, presarati-le dupa ce tava a stat cinci minute la cuptor.
  6. Dupa jumatate de ora - 45 de minute pandispanul cu visine va fi gata.
Timp de preparare: 1 ora 15 minute.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu