luni, 25 iunie 2012

Piersici

Ingrediente : 
• 4 oua
•4 cesti zahar pudra
•4 cesti ulei
•1 lingurita amoniac stins
•850 g-1 kg faina
CREMA:
•o jumatate pachet unt
•un pachet mic cacao
•250 g  zahar tos
•esenta rom

MOD DE PREPARARE:
Se bat ouale cu zaharul bine apoi se adauga amoniacul stins cu putin lapte, uleiul si faina. Coca se framanta bine si se lasa la rece 2 ore. Se fac bilute de circa 20 g, se coc si se scobesc cat sunt calde. Se umple cu crema de cacao, se coloreaza si se dau prin zahar.
CREMA:
Se fierbe zaharul cu o cana de apa apoi se adauga cacao si se fierbe pana se leaga bine, iar la urma se pune untul. Se amesteca cu compozitia scoasa din piersicisi se adauga esenta de rom.
Ies aproximativ 40 de bucati.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu